Colors @ Home - Maco Woonidee
   
Fortune Regio Salland
   
Anita Haarmode
   

Verslag Belte Stratentoernooi 2018

 

Afgelopen zondag gingen er 10 ploegen met elkaar de strijd aan. Er werd in twee poules gevoetbald. De winnaars van de poules waren Lurkshoek en de Hoeve. Hoewel de Hoeve tot ver in blessuretijd nog zicht had op de penalty's, zorgde Erik ten Have met twee treffers voor de overwinning van de Lurkshoek.

 

  • IMG 1251

 

Tussen de wedstrijden door werd de finale van het Hennie Krieger Penaltybokaal gehouden.

De deelnemers van Hennie Krieger Penaltybokaal waren:

Lyam Krieger, Ryan van Egmond, Cas Klein Koerkamp, Jelle en Rins Pijnappel, Sven Bloemen en Luen In ‘t Veld. Gijs Grooten kon er helaas niet bij zijn. 

De winnaar van de bokaal werd Sven Bloemen. Tweede en derde werden Jelle Pijnappel en Ryan van Egmond. Deze kregen een beker mee naar huis. Alle deelnemers gingen naar huis met een oorkonde en natuurlijk ranja en een zakje snoep.

P1320374Voor de finale van het stratentoernooi werd er nog gestreden om  Penaly's Koning(in) van 2018. Dit keer was de variant Kratje van Latje. In drie pogingen moest een speler van elke ploeg proberen om een krat van de doellat af te schieten. Dit bleek alleen Pim Reijlink te kunnen. Hij ging naar huis met de gouden bal en de eer om zich Penalty's Koning 2018 te noemen.

  

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl