Bouwbedrijf Vosman
   
Coop
   
Bouwbedrijf Vosman
   

Hennie Krieger Penaltybokaal

Tijdens de rust van de thuiswedstrijden van het eerste elftal worden er net als vorig jaar weer penalty’s geschoten door de pupillen op de reservedoelman.

Kom allen kijken hoe de keeper de verkeerde hoek wordt ingestuurd!!!!!

De beste twee gaan door naar de finale ronde, die gespeeld wordt tijdens "de Belte stratentoernooi" in juni 2018.

Zondag  1 oktober tijdens de wedstrijd tegen Broekland is JO11-1  als eerste aan de beurt.

Graag uiterlijk 14:30 uur aanwezig

in wedstrijdkleren op de Belte.

Afgelopen woensdagavond 24 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse strijd om de Bennie Schiphorst bokaal. De wedstrijd tussen de jeugleiding en de A1. Na een aantal jaren winst voor de A1 ging de Bennie Schiphorst bokaal dit jaar naar de jeugdleiders. In een doelpuntrijke wedstrijd wisten de trainers en de leiders de wedstrijd te winnen.

Tijdens de altijd gezellige 3e helft werden alle trainers en leiders bedankt voor het afgelopen seizoen. Speciale dank ging uit naar de trainers en leiders die jaren lang voor de club hebben klaar gestaan en er na dit jaar mee stoppen. Het was weer een geslaagde editie in een volle kantine!  

Het is trainer Harold Sneller gelukt om op ultieme wijze afscheid te nemen van Nieuw Heeten. De Apeldoorner traint volgend seizoen Terwolde, maar zag zijn ploeg zondag met 0-2 winnen van ZVV’56 in zijn woonplaats. Hierdoor zijn de Nieuw Heetenaren na 18 jaar weer terug in de vierde klasse.

Nieuw Heeten eindigde in 5G dit seizoen als nummer vier. Als deelnemer aan de nacompetitie had de ploeg van Sneller twee pogingen om promotie te bewerkstelligen. Tegen ZVV’56 lukte dit echter in een tweeluik al gelijk in de eerste poging. In Nieuw Heeten werd het vorige week 2-1, waarna afgelopen zondag het karwei met 0-2 werd afgemaakt tegen de nummer dertien van 4G.

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl