Buitenspeelgoed Disselhorst
   
Bouwbedrijf Vosman
   
Joop Elders Totaalinstallateur
   

In de herfstvakantie organiseert SV Nieuw Heeten, in samenwerking met Clubvoetdagen.nl, een voetbaldriedaagse. Dit is voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar uit de gehele regio. Ze hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Drie  dagen lang op een leuke manier met voetbal bezig te zijn, dat is het doel. Zowel ’s morgens als ’s middags twee uur lang lekker actief zijn op het veld. Hierbij gaan ze aan de slag met allerlei nieuwe oefeningen en leren ze bijzondere trucs. Tussen de middag gezamenlijk een gezonde lunch in de kantine, waarna er een uur animatie is.

De voetbaldriedaagse is van 24 tot en met 26 oktober en de dagen zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het vindt plaats op sportpark De Belte in Nieuw Heeten.

Vind jij het leuk om sportief bezig te zijn in de herfstvakantie, ga voor inschrijven en meer informatie naar http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-nieuwheeten/

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl