Welkom op de website van Stichting de Dorpskrant Nieuw Heeten, 

het tweewekelijkse nieuwsblad van, voor en door Nieuw Heeten, waarin parochie, sport, school, verenigingen en inwoners hun berichten kunnen laten plaatsen en bedrijven kunnen adverteren.

E-mail sturen naar de Dorpskrant?
Leuk! Echter opgelet: Maximaal 5 MB per mailtje! 
Anders komt uw bericht met bijlage niet aan. 

De Dorpskrant
U kunt de Dorpskrant ontvangen in de vorm van een boekje dat tweewekelijks bezorgd wordt en u kunt kiezen voor een digitale versie van de Dorpskrant die u kunt lezen via deze site.

Digitale Dorpskrant
Bent u digitaal lid? Geef uw gebruikersnaam op nieuwheeten-online dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zorgen dat u de Dorpskrant via deze site kunt openen en lezen.

Aanmelden
Als u de Dorpskrant wilt lezen dan kunt u lid worden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Machtigingen
De abonnees die een machtiging hebben afgegeven, betalen geen administratie kosten
Wilt u ook een machtiging afgeven? Klik hier.

Adverteren?
Onze adverteerders maken het mede mogelijk de Dorpskrant te blijven uitgeven. Wilt u adverteren? Van harte aanbevolen! Neem dan contact op met Heidi Bouwman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0572-320342.

Opzeggen/wijzigen abonnement
Kan in een lopend boekjaar vóór 30 november. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0572-320342. De wijziging gaat dan in vanaf het nieuwe jaar.

Klopt er iets niet?
Het maken en bezorgen van de Dorpskrant evenals de administratie hiervan blijft mensenwerk. Mocht er iets niet in orde zijn, schroom niet en mail of bel.

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl