Inlogformulier  

   

Parochiële Caritas Instelling Heilig Kruis

Beste dorpsgenoten,
De werkgroep Caritas Nieuw Heeten bestond tot voor kort uit 3 leden en recent hebben er twee besloten te stoppen. De motivatie van beiden was dat er te weinig fysiek werk ligt. M.a.w. er zijn slechts sporadisch verzoeken tot hulp en het opzetten van nieuwe activiteiten in Nieuw Heeten die passen bij de doelstelling van de Caritas is lastig. Als werkgroep hadden we regelmatig overleg maar het gevoel iets toe te voegen voor de mensen van Nieuw Heeten
ontbrak. (Dit is iets wat in veel meer plaatsen speelt.)


De doelstelling van de PCI is het ondersteunen van mensen in nood in onze samenleving. Ondersteunen kan betekenen het helpen benaderen van de juiste instanties om hulp te kunnen krijgen. In acute gevallen kan de PCI zelf tijdelijke hulp verlenen.


De werkgroep Caritas Nieuw Heeten maakt onderdeel uit van de PCI Heilig Kruis en bovenstaande betekent niet dat er voor u geen Caritas actief blijft. Als contactpersoon voor Nieuw Heeten zal ik mij in blijven zetten voor Nieuw Heeten. Ik kan daarbij gebruik maken van de andere werkgroepen in de buurtdorpen en betrokken dorpsgenoten.


E-mailadres Secretariaat PCI Heilig Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon Werkgroep Nieuw Heeten:
Bennie Bosman, Het Bivank 27, telf. 0572-321503

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl