Inlogformulier  

   

Interactief Bewegen met ZGR MIEN: werk spelenderwijs aan uw conditie!

Gezond ouder worden willen we allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat je vitaal blijft tot je honderdste? Voldoende beweging speelt hierbij een belangrijke rol. Niet alleen zorgt voldoende beweging ervoor dat je spieren soepel blijven, ook helpt het chronische gezondheidsproblemen te verminderen. Door te bewegen blijven daarnaast je brein en het geheugen in conditie. Bewegen houdt dus zowel lichaam als geest jong!
MIEN, onderdeel van ZGR  (voorheen Zorggroep Raalte),  ondersteunt senioren bij goed leven in het hart van Salland. Wij vinden het belangrijk dat u vitaal en zelfredzaam ouder wordt. Voldoende beweging helpt daarbij. Daarom is MIEN gestart met het project Interactief Bewegen. Bent u 60 jaar of ouder?  Dan kunt u vanaf dinsdagochtend 17 april meedoen op woonzorglocatie ZGR Stevenskamp in Heeten.

Doe gratis mee
Interactief Bewegen combineert spel en samenzijn met moderne technieken. In 10 weken  werkt u onder professionele begeleiding samen met anderen aan uw conditie en coördinatie. Dat doet u door middel van beweegspelen op een spelcomputer als de Wii en de SilverFit.

Hoe dat werkt? U beweegt en de computer reageert. Dat werkt bijvoorbeeld via een camera. Moeilijk is het niet en leuk is het zeker. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen of verdedig uw digitale groentetuin door mollen en konijnen te verdrijven.
Deelname is gratis dankzij ondersteuning van FNO (Fonds NutsOhra).
Info en opgave bij coördinator J. Timmer Arends, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ingrid van der Wielen, ZGR Stevenskamp, tel. 06 51843286.

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl