Inlogformulier  

   

Plaatselijk Belang Nieuw-Heeten is een vereniging die de inwoners van Nieuw-Heeten vertegenwoordigt.  Waarbij we als doel hebben de belangen te behartigen van de inwoners van Nieuw-Heeten in zowel de kern als het buitengebied. We maken ons sterk om onze standpunten kenbaar te maken bij het gemeentebestuur om het woonplezier te behouden/vergroten.

Het bestuur van plaatselijk belang is gewijzigd en aangevuld met een nieuwe leden. Graag stellen wij ons opnieuw aan u voor. 

fotobestuur3

 

Andrea Kleinherenbrink-Vriese  Voorzitter 
Renske Lenderink  Secretaris
Mark Kleinherenbrink Penningmeester
Bart Krieger

Bestuurslid

Michel Mars Bestuurslid
Harry Hagen Bestuurslid
Satu Pajunen-Jeurissen Bestuurslid

 

Als plaatselijk belang hebben wij maandelijks een bestuursvergadering welke openbaar is voor leden.  Mocht u agenda punten hebben dan kunt u dit mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op verzoek van Ondernemend Nieuw Heeten en Plaatselijk Belang is er nader onderzoek gedaan naar eventuele bouwlocaties voor het vestigen van lokale bedrijven uit Nieuw-Heeten. 

Nu is de gemeente Raalte bereid om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om wonen met werken te combineren op locatie van het oude timmermanshuis.

Klik hier voor het hele bericht over Ondernemen in Nieuw-Heeten.

 

Bent u geintresseerd mail dan uw gegevens voor 8 september naar plaatselijkbelang@nieuwheeten-online.nl

 

gemeenteraalteplaatselijk belangondernemersvereniging

In navolging van eerdere berichtgeven willen wij u meedelen dat de brievenbus is verplaatst van de Timmermansstraat naar 't Pleintie.

 

IMG 20170725 WA0006

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl