Inlogformulier  

   

DUO Fiets Nieuw Heeten

Wie fietst er nou niet graag een blokje om?

En hoe vervelend is het als je dat niet meer op eigen kracht kunt doen!

Een DUO Fiets bied de uitkomst. U kunt met uw man, vrouw, buurman, buurvrouw, opa of anderen op pad gaan om heerlijk van de buitenlucht en de mooie natuur te genieten.

PHOTO 2018 05 24 16 41 29

De fiets heeft een elektrische trapondersteuning zodat u met gemak een hele rit kunt maken.

Plaatselijk Belang Nieuw Heeten heeft bij de gemeente en provincie subsidie aangevraagd met hulp van Wijz-Welzijn. Samen met onder andere de bijdrage van ‘Hart van Salland’ gaf dit de mogelijkheid, om met fijne medewerking van Nijland Cycling, een duo-fiets aan te schaffen voor bewoners van Nieuw Heeten en omstreken.

U kunt de fiets huren bij Autobedrijf Harry Hagen 0572-321671:

- Per uur            € 2,-

- Per dagdeel      € 5,-     van  9  tot  12  of    van  13 - 16

- Per dag           € 8,-

Er kan gevraagd worden om een legitimatie en borg. Graag van te voren reserveren. Alleen contante betaling s.v.p.

logo PB NH

Parochiële Caritas Instelling Heilig Kruis

Beste dorpsgenoten,
De werkgroep Caritas Nieuw Heeten bestond tot voor kort uit 3 leden en recent hebben er twee besloten te stoppen. De motivatie van beiden was dat er te weinig fysiek werk ligt. M.a.w. er zijn slechts sporadisch verzoeken tot hulp en het opzetten van nieuwe activiteiten in Nieuw Heeten die passen bij de doelstelling van de Caritas is lastig. Als werkgroep hadden we regelmatig overleg maar het gevoel iets toe te voegen voor de mensen van Nieuw Heeten
ontbrak. (Dit is iets wat in veel meer plaatsen speelt.)


De doelstelling van de PCI is het ondersteunen van mensen in nood in onze samenleving. Ondersteunen kan betekenen het helpen benaderen van de juiste instanties om hulp te kunnen krijgen. In acute gevallen kan de PCI zelf tijdelijke hulp verlenen.


De werkgroep Caritas Nieuw Heeten maakt onderdeel uit van de PCI Heilig Kruis en bovenstaande betekent niet dat er voor u geen Caritas actief blijft. Als contactpersoon voor Nieuw Heeten zal ik mij in blijven zetten voor Nieuw Heeten. Ik kan daarbij gebruik maken van de andere werkgroepen in de buurtdorpen en betrokken dorpsgenoten.


E-mailadres Secretariaat PCI Heilig Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon Werkgroep Nieuw Heeten:
Bennie Bosman, Het Bivank 27, telf. 0572-321503

Gastkoor

Zaterdag 21 april 19.00 uur zal het koor uit Heeten de muzikale omlijsting verzorgen van de eucharistieviering in de St. Josephkerk.

Voorganger is em. Pastoor Verweij.

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl