Buwie Glas & Schilderwerken

Hegeman Koudetechniek & Airconditioning

WHC Hengevelde ā€“ SV Nieuw Heeten rust 16-7 eind 26-15 In de uitwedstrijd in Hengevelde tegen WHC hebben de dames van Nieuw Heeten geen punten weten te halen. Tot 2-1 ging het gelijk op maar hierna had NwHeeten geen antwoord op het spel van WHC dat daardoor een 6-1 voorsprong nam. Ook in het verdere verloop van de eerste helft was het energieke WHC dat de wedstrijd bepaalde en met de rust een comfortabele 16-7 voorsprong had, de 7 doelpunten van NwHeeten waren veel te weinig en aanvallend had NwHeeten dan ook problemen om in haar spel te komen. Tijdens de rust goed doorgenomen om dit te verbeteren en er met zā€™n allen voor te gaan. Dit laatste deden de dames van NwHeeten dan ook, aan inzet geen gebrek, maar het moest toezien dat de aanval van WHC slagvaardiger was dan NwHeeten, de achterstand liep daardoor op tot 21-8. Hierna werd het spel van NwHeeten beter maar het leed was al geschied en de grote achterstand kon niet meer worden omgebogen. Toch liet NwHeeten in het laatste deel van de 2e helft goede acties zien en ging het beter spelen. Aan het eind was het 26-15 in een matige wedstrijd van NwHeeten, om snel te vergeten en met elkaar zich deze week goed voor te bereiden op de cruciale wedstrijd a.s. zaterdag in sporthal de Belte tegen Wesepe dat gelijk staat met de dames van NwHeeten, een wedstrijd waar men vol voor wil en moet gaan om de belangrijke punten dit keer thuis te houden.