Autobedrijf Harry Hagen

Joop Elders Totaalinstallateur

Grooten Klus- en Timmerbedrijf

SV Nieuw-Heeten – HV Paqcelli rust 10-13 eind 20-26 Afgelopen zaterdag kwam de koploper HV Pacelli uit Zieuwent op bezoek bij de dames van Nw.Heeten. Geen onbekende tegenstander voor NwHeeten en een tegenstander wat het spel de dames van NwHeeten wel ligt gezien de voorgaande wedstrijden. Ondanks dat NwHeeten de punten nog hard nodig heeft kon men vrijuit spelen tegen de koploper en had niets te verliezen. Met deze instelling werd ook met de nodige concentratie en beleving begonnen aan de wedstrijd. Tot 2-2 ging het gelijk op maar hierna volgde een fase waarin Pacelli zich naar een 2-7 voorsprong speelde, deze achterstand van 5 doelpunten bleef de dames van NwHeeten de hele wedstrijd achtervolgen. Tot aan de rust herstelde NwHeeten zich goed en liet goede acties zien, ook verdedigend stond het beter, ruststand 10-13. Tijdens de rust goed doorgenomen dat er nog van alles mogelijk was en de dames gingen er vol voor de 2e helft. Pacelli vergrote de voorsprong echter direct weer naar 5 doelpunten 10-15. NwHeeten trok alle registers open om voor een beter resultaat te gaan en regelmatig werd een extra aanvalster ingezet en de keepster er uit gehaald. Doordat Pacelli aanvallend haar doelpunten bleef scoren kwam NwHeeten maar niet dichterbij en bleef tegen de achterstand aan hikken . Bij het laatste fluitsignaal stond het 20-26 op het scorebord. Nw Heeten kan terug zien op een goed gespeelde wedstrijd maar kwam in beslissende fases net tekort, met deze beleving en getoonde spel gaat het de komende weken belangrijke wedstrijden aan tegen teams die net boven en onder staan in de ranglijst dan NwHeeten. Aanstaande zaterdag de belangrijke uitwedstrijd in Hengevelde tegen WHC.