Lyon Hutten

Colors @ Home - Maco Woonidee

Joop Elders Totaalinstallateur

SV Nieuw Heeten – OBW rust 12-10   eind 24-24 In de thuiswedstrijd tegen het Zevenaarse OBW dat drie punten minder heeft dan NwHeeten waren de dames super gemotiveerd en gingen vol voor de winst. In het eerste gedeelte van de eerste helft was er een gelijkopgaande wedstrijd wat ook in de score tot uitdrukking kwam 7-7, daarna nam NwHeeten het heft in handen en nam een kleine voorsprong 12-10 waar ook de rust mee werd bereikt. Verdedigend stond het redelijk goed terwijl aanvallend goede patronen werden uitgespeeld, NwHeeten kreeg hierdoor riante mogelijkheden echter deze werden helaas lang niet allemaal omgezet in doelpunten. Het begin van de 2e helft was voor NwHeeten, via goed spel speelde het zich naar een 15-10 voorsprong. OBW paste de verdedigingsvorm wat aan en bij NwHeeten sloop onrust in het team, langzaam verdween de riante voorsprong 20-20. OBW rook meer en ging er vol voor. De dames van NwHeeten toonden nu ook weer mentale kracht en op tijd werd weer het vertrouwde spel terug gevonden. In de zinderende slotfase was het steeds OBW dat een voorsprong nam, Nw Heeten antwoorde ook steeds met de gelijkmaker. In de laatste minuut was het Else Lamers die dan ook tot opluchting van iedereen de verdiende gelijkmaker scoorde 24-24. Een punt gewonnen of een punt verlies, er had ook gezien de riante voorsprong meer ingezeten, een punt voor de tomeloze inzet was dik verdiend. Aanstaand carnavalsweekend is er geen handbal, de week erna gaan de NwHeetense dames naar Arnhem om aldaar tegen ESCA te spelen.