Buwie Glas & Schilderwerken

Mint Keuken en Interieurbouw

HV Houten – SV Nieuw Heeten rust 18-8 eind 33-25 Met een grote bus werd zatermiddag de reis naar Houten begonnen om aldaar tegen de gelijknamige handbalclub te spelen. Thuis werd nipt verloren van dit team. Op dit moment heeft Houten versterking gekregen van een geroutineerde speelster met veel ervaring, en dit was ook te zien tijdens de wedstrijd, zij bepaalde veel bij Houten. In het begin van de wedstrijd ging het nog gelijk op, maar daarna gaf routine van Houten en het missen van enkele riante mogelijkheden bij NwHeeten de score een ander verloop, bij rust was het 18-8 voor Houten. De 2e helft afgesproken verdedigend wat feller te spelen en aanvallend de kansen benutten want de kansen kwamen er wel degelijk. Langzaam kwam NwHeeten dichterbij tot 6 doelpunten 26-20, echter in de slotfase wisten de dames van NwHeeten niet dichterbij te komen. Toch kan NwHeeten terugzien op een goed gespeelde 2e helft, de achtestand opgelopen in de 1e helft was niet te overbruggen. Bij 33-25 floot de uitstekend leidende scheidsrechter voor het einde. Met een goed gevoel over de 2e helft werd de terugreis begonnen. A.S. Zaterdag spelen de dames van NwHeeten een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen OBW uit Zevenaar, weten de dames deze wedstrijd te winnen dan verschaft dat wat lucht met de onderste 2 plaatsen, de dames zijn er op gebrand om de nederlaag destijds in Zevenaar recht te zetten.