Anton Reijlink

SAM Attractieverhuur

Bouwbedrijf Vosman

SV Nieuw Heeten – SC Overwetering rust 9-9 eind 21-18. De thuiswedstrijd tegen onze gasten uit Olst was en werd een bijzonder spannende ontmoeting, beide teams hebben de punten hard nodig om afstand te nemen van de onderste plaatsen in de Hoofdklasse. In de eerste helft was te zien dat beide teams er vol voor gingen en een spannende partij handbal met mooie aanvallende acties en verdedigend harde maar faire duels werd het publiek voorgeschoteld, er werd dan ook met een gelijke stand van helft gewisseld na een korte pauze. In de 2e helft nam Overwetering nog een voorsprong van 10-11 maar daarna zette NwHeeten een extra speelster in en haalde de keepster eruit om mandekking van Overwetering op te lossen. Dit lukte goed en de dames van NwHeeten namen een 14-12 voorsprong. In het vervolg van de 2e helft gaven beide teams elkaar niets toe en tot een stand van 18-18 was er voor beide teams nog van alles mogelijk. In de slotfase was NwHeeten goed bij de les, eerst werd er fraai gescoord vanuit de hoek 19-18 daarna een goede stop van keepster Mirjam Lamers en het was Maureen van Rossum die de bal binnen hield en in de break ging, ze werd door een overtreding gestopt en het vervolg was een strafworp en 2 minutenstraf aan Overwetering kant, de strafworp werd benut 20-18, hierna speelde NwHeeten de laatste minuten met een speelster meer en dit werd goed uitgespeeld 21-18. Na het laatste fluitsignaal verlieten de speelsters van NwHeeten met een vreugdedansje het veld en hadden in een zinderende wedstrijd door de hele wedstrijd goed bij de les te blijven en strijd geleverd het veld met 2 belangrijke punten in the pocket. A.s zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd in en tegen Houten.