Bouwbedrijf Vosman

Sallandshoeve

Fortune Regio Salland

HV Lettele – SV Nieuw Heeten   rust 17-16 eind 39-28. In een doelpuntrijke wedstrijd moesten de dames van NwHeeten de punten in Lettele laten. De eerste helft deed NwHeeten niets onder voor het hooggeklasseerde Lettele en bleef uitstekend meedoen getuige de ruststand van 17-16. De verdediging stond prima en aanvallend werd met variatie en beleving gespeeld. In het begin van de 2e helft nam Lettele het heft in handen en speelde zich naar een beslissende 23-17 voorsprong. De dames van NwHeeten hadden het lastig tegen een met veel dreiging spelend Lettele 33-21. In de laatste 10 minuten was het NwHeeten dat de koppies niet liet hangen en er met zn allen probeerden er nog het beste van te maken. Aanvallend werden er goede aanvallen uitgespeeld en het doel wist Nw Heeten nu wel vaker te vinden en gescoord. Aan het eind was de uitslag verdiend 39-28 voor Lettele, de dames van NwHeeten kunnen echter terug kijken naar een goede 1e helft en bij vlagen 2e helft. A.s zaterdag wacht de belangrijke wedstrijd tegen Overwetering om 19.30 uur in sporthal de Belte.