Ten Have Beton

Fortune Regio Salland

Coop

SV Nieuw Heeten – HV Houten rust 8-13 eind 20-22 In de thuiswedstrijd kwam Nieuw Heeten net tekort om een goede resultaat uit het vuur te slepen. Het begin van de eerste helft speelde Nieuw Heeten een goede wedstrijd, het had ook steeds een kleine voorsprong 5-4, daarna ontstond er verwarring hoe de twee linkshandige speelsters van Houten goed te verdedigen, hier maakten zij dankbaar gebruik van en wisten met een 8-13 voorsprong de rust in te gaan. In de rust goed doorgenomen hoe te gaan spelen en alle neuzen dezelfde kant op. Toch wist Houten direct na rust twee keer te scoren 8-15, maar hierna stond er een herboren Nieuw Heeten in het veld, de dames speelden op snelheid en deden er alles aan voor een beter resultaat. Via een tomeloze inzet en goede aanvallen kwam het dichtbij tot 17-19, ook verdedigend stond het nu beter, de aansluiting wist Nieuw Heeten echter niet te bereiken, bij het laatste fluitsignaal stond het 20-22 in het voordeel van Houten. De mindere fase in de eerste helft net voor rust kwamen de dames van Nieuw Heeten duur te staan en moest de punten laten aan Houten. A.S. zondag spelen de dames van Nieuw Heeten om 12.55uur in Zevenaar tegen OBW, een belangrijke wedstrijd en het zal er alles aan doen om de punten mee naar huis te nemen.