Anton Reijlink
   
Anita Haarmode
   
Martin Lamers Schilderwerken
   

Beste handbalverenigingen van Salland,

De winter ligt nog net niet achter ons, maar wij zijn al volop bezig met het organiseren van de

 

RegioBank Beach Handball Competitie Salland

Wij zijn erg blij dat RegioBank Erwin Otten ook dit jaar als sponsor aan onze competitie verbonden is!

Speelschema

Er hebben zich veel teams aangemeld. Dat betekent dat er nu, rekening houdend met speeldata waarop de teams verhinderd zijn, een speelschema wordt gemaakt. Zodra dit schema bekend is, laten we dit weten aan de contactpersonen. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van SDOL, SV Dalfsen, HV Kwiek, SV Broekland, HV Zwolle en SV Nieuw-Heeten.

 

Wij willen jullie erop attenderen dat er een leveringsplicht is van minimaal 1 scheidsrechter per 2 ingeschreven teams.

Instructie avond Beach Handball: voor iedereen toegankelijk!!

Op woensdag 11 april zal er van 19.00-21.00 uur in Nieuw Heeten een laagdrempelige avond worden georganiseerd voor het opfrissen van de spelregels en word je tegelijkertijd opgeleid tot beachscheidsrechter 1. De cursus zal gegeven worden door twee docenten van het NHV, allebei ervaren beachscheidsrechter.

Na afloop ben je voldoende opgeleid om de wedstrijden te kunnen fluiten en ontvang je het NHV certificaat.

De avond bestaat uit een theoriedeel van 1,5 uur en aansluitend een demonstratiewedstrijd. We zouden het leuk vinden ook jeugdige cursisten vanaf B jeugd te kunnen begroeten: beachfluiten is leuk en het heeft de toekomst!

Dus...Neem je trainer, coach, ouders en teamgenoten mee en kom allemaal naar deze avond!

 

De avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Wil je na afloop een certificaat en T-shirt ontvangen dan zullen de kosten slechts € 5,00 per persoon bedragen waarvoor € 2,50 voor eigen rekening en € 2,50 voor rekening van de beachcommissie.

Aanmelden Tot uiterlijk 24 maart kan uw vereniging aangeven hoeveel personen naar de instructieavond / scheidsrechterscursus zullen komen. Dit kan door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geeft u bij de aanmelding de volgende gegevens door:

Naam, geboortedatum, relatiecode en maat T-shirt.

Op naar een mooi en gezellig Beach Handball seizoen 2018!

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl