Hegeman Koudetechniek & Airconditioning
   
Mint Keuken en Interieurbouw
   
Colors @ Home - Maco Woonidee
   

Louis Degen nieuwe trainer handbaldames Nieuw Heeten

Louis Degen is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van handbaldames Nieuw Heeten 1. De 61-jarige handbalnomade is geen onbekende in Nieuw Heeten, hij was in het seizoen 2010/2011 ook al actief als eindverantwoordelijke. Nu dus weer terug op het oude nest. “De ervaring en sturende coaching van Louis kunnen we in deze jonge en talentvolle groep goed gebruiken. We zijn er trots op dat we een trainer met zo’n grote staat van dienst hebben binnengehaald”, aldus het handbalbestuur in Nieuw Heeten.

Eline Nieuwenhuis-Bouman, speelster Nieuw Heeten Dames 1, is zeer verheugd met de komst van Degen. “Louis is een echte opleider en heeft een ontzettende goede visie op het spelletje. Hij geeft ons de juiste handvatten en ziet graag snel spel. Ook als het even niet loopt kan hij ons tijdens de wedstrijd met de juiste coaching weer op weg helpen. Hij heeft in de eerste periode bij Nieuw Heeten veel indruk op me gemaakt. We hebben er als team alle vertrouwen in dat het ook nu weer gaat slagen!”

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   

Volg ons op Twitter  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl