Wat kan de PCI voor u betekenen?

Wij trachten steeds met hulporganisaties samen te werken. Wij nemen deel aan diverse overlegplatforms om zo de leefbaarheid in de parochie op peil te blijven  houden. Via de WMO raad is er invloed op de invulling door de Gemeente Raalte van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Wat u kunt doen

Aan u, parochianen, vragen wij met ons de stille armoede op te sporen. De PCI pretendeert niet in alle gevallen een oplossing te kunnen bieden. Zij kan wel samen met de hulpvrager proberen de grootste nood weg te nemen. Indien u iemand kent, waarvoor de PCI mogelijk iets zou kunnen betekenen, neemt u dan contact op middels het mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Caritas kan samen met u proberen een oplossing te vinden bij problemen. Aanvragen worden vertrouwelijk behandeld. Het waarborgen van de privacy staat voorop.

   

Jocluniekamp t/m 23 juli

Op vr, 20. juli 2018
18:00 u
   
   
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl