adverteerders 2016 v3

Het is mogelijk te adverteren, een (pers-) bericht te plaatsen of anderzijds gebruik te maken van de ruimte binnen de Dorpskrant van Nieuw Heeten. Dit kan variëren van het laten opnemen van een misintentie tot aan het plaatsen van een activiteit op de kalender.

R.K. Parochie Parochiesecretariaat E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanleveren misintenties: tot donderdag 12.00 uur
Gemeenschap - Advertenties - Prikbord: Heidi Bouwman E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanleveren kopij: tot zaterdag 12.00 uur
Sportnieuws: Liesbeth Hazelhekke E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanleveren kopij: tot zondag 12.00 uur
Activiteitenkalender: Liesbeth Hazelhekke E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanleveren kopij: tot zaterdag 9.00 uur


Advertenties kunnen kantklaar door uzelf worden aangeleverd als digitaal bestand (PDF, JPG, EPS).
Het formaat van een vierde pagina is 8.5 cm breed x 12.6 cm hoog,
een halve pagina is 18 cm breed x 12.6 cm hoog en
een hele pagina is 18 cm breed x 26.2 cm hoog.
Maximaal 5 MB per mailtje!!!! Anders komt het niet aan.

Mocht u een advertentie willen laten ontwerpen voor de Dorpskrant of andere doeleinden, neem dan eens contact op met Atelier67.

Voor het plaatsen van een (pers-) bericht of advertentie wordt een bijdrage gevraagd in de kosten.
Het laten bedrukken en invoegen van los gedrukte vellen of boekjes is ook mogelijk. Heeft u uw drukwerk al gereed, dan kunt u dit tevens laten bijvoegen en bezorgen samen met de Dorpskrant. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden en prijzen.

De Dorpskrant is afhankelijk van aangeleverd materiaal en wordt uitgegeven onder voorbehoud van type- en drukfouten. De redactie en Atelier67 zijn niet aansprakelijk voor achterwege gebleven of foutieve berichtgeving en de gevolgen die hierdoor mogelijk ontstaan.

   

Sportnieuws Dorpskrant  

Bestandsnaam
An Adobe Acrobat file sportnieuws
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl