Hallo Nieuw Heeten
Jullie hebben vast al meegekregen dat Raalte Natuurlijk een nieuwe partij is die meedoet aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Als partij willen we op een heel andere manier politiek bedrijven. We willen er voor zorgen dat er veel meer onderwerpen vanuit de samenleving op de raadsagenda terecht komen (in de vorige vier jaar is dat bijna niet gebeurd), we willen in de raad geen welles-nietes-spelletjes spelen maar vooral goed luisteren naar elkaars ideeën en we willen de samenleving optimaal betrekken in de uitvoering van plannen. Je zult dan vast niet altijd gelijk krijgen, maar als we en genomen besluit goed kunnen uitleggen – zo leert de ervaring – kunnen tegenstanders vaak ook best leven met het genomen besluit. Daarbij willen we vooral kijken wat er wél kan, in plaats van steeds beren op de weg zien.


We willen ook dat iedereen in de samenleving mee kan komen en daarnaast willen we de gemeente Raalte en de streek Salland minstens zo mooi achterlaten als dat we hem gekregen hebben. Dat onze kinderen straks niet zeggen dat pappa en mamma toch wel verkeerde keuzes gemaakt hebben.

Wat willen jullie?
We vragen overal in de gemeente aan mensen wat zij op de politieke agenda willen. Bij deze ook de vraag aan Nieuw Heeten. Waar zou het volgens jullie in de politiek over moeten gaan? Stuur alles wat je kwijt wil graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In andere dorpen kregen we al verrassende ideeën (http://www.raaltenatuurlijk.nl/jeugd-zoekt-samen-met-raalte-natuurlijk-naar-leefbaarheid-2-0-in-de-kernen/) aangereikt. Een lagere kavelprijs voor de dorpen bijvoorbeeld en meer mogelijkheden voor bedrijvigheid op het platteland. Van jongeren kregen we al het idee een carpool-app te ontwikkelen als alternatief voor het openbaar vervoer. Er zijn vast meer ideeën, waarvan je denkt dat die wel een beetje meer gemeentelijke ondersteuning kunnen gebruiken.

We vernemen ze graag.
Harrie Kiekebosch
06- 30 567 599
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons gerust via facebook of twitter.
Op raaltenatuurlijk.nl kun je ook van alles over ons vinden.
En onder deze link (http://www.raaltenatuurlijk.nl/raalte-natuurlijk-in-het-kort/) staat een korte versie van wat wij ons partijprogramma noemen.

   

Bestuursvergadering

Op ma, 18. juni 2018
19:30 u
   
   
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl