Nieuws van het servicepunt Nieuw Heeten:

Openingstijden zomervakantie:

Het servicepunt waar u terecht kunt als lid van de bibliotheek Salland, maar ook als u geen lid bent, is gesloten tijdens de vakantie van  MFA de Belte dus van maandag 17 juli tot en met zondag 6 augustus 2017. U kunt in die weken ook niet bij de zwerfboekenkast. Maar kom gerust voor die tijd eens langs om boeken te zoeken/ruilen.

De bibliotheek Salland heeft veel mogelijkheden. Nieuwsgierig; Kijk dan maar eens op hun site!  Zo kun je ook een kortdurend of zomer abonnement nemen. Thuis uw boeken uitzoeken op de computer/laptop en ze afhalen bij het servicepunt.

Je kunt in heel Overijssel boeken lenen en inleveren. Je kunt een herinnering krijgen als je de boeken in moet leveren. Er zijn boeken voor jong tot oud, informatief, spannend,  romans,grootletter boeken etc.

En dan de mogelijkheden van de gratis E-books voor jong tot oud.

Hebt u vragen kom dan gerust eens langs op maandagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Dan geven we u graag tekst en uitleg. Wij zouden het leuk vinden als meer mensen enthousiast worden in het lezen. Ook voor de basisschooljeugd die allen een abonnement hebben, kunnen online boeken aanvragen en ze afhalen bij het servicepunt.

Kortom: Vakantie tijd is de  tijd om te ontspannen en eens lekker te lezen!!!

De VakantieBieb: Het zomercadeautje van de Bibliotheek

Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin.

De VakantieBieb is nu open voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

Download de gratis app!!

Lezen in de vakantie is leuk én slim!

In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen kinderen en jongeren lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en hun leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil.

Lekker makkelijk e-books meenemen op vakantie. Gewoon op je tablet of smartphone.

Vanaf 1 juli vind je in de VakantieBieb weer tientallen e-books voor volwassenen: van spanning en literair tot non-fictie. Zo haal je het beste uit je vakantie.

   

Weersverwachting  

   
   

Volg ons op Twitter  

   

Activiteitenkalender DK  

   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl