De fractie van BurgerBelangen is op zoek naar inwoners uit Nieuw Heeten die na de verkiezingen in maart 2018 het dorp willen vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad.

BurgerBelangen is een lokale politieke partij, die bij alle besluiten telkens het belang van de eigen inwoners centraal stelt. “Of het gaat om de locaties voor woningbouw of bedrijven, het onderhoud van openbaar groen, de agrarische sector of de sociale voorzieningen…. wij laten ons niet leiden door wat uit Den Haag komt of wat in het provinciehuis heeft bedacht. Wij laten ons ook niet leiden door wat landelijke partijen vinden en willen. Wij stellen ons telkens weer de vraag: wat hebben onze inwoners er aan”.

Eén van de speerpunten is het behoud en versterken van de voorzieningen in de buurtdorpen. “Inmiddels hebben we een team met kandidaat-raadsleden uit meerdere kernen, maar Nieuw Heeten ontbreekt helaas nog. En dat kan natuurlijk niet.
Vandaar onze oproep: wil je binnen de gemeenteraad inzetten voor de belangen van Nieuw Heeten, meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. Politieke ervaring is niet nodig; de komende maanden bieden we een programma om kennis en ervaring op te doen. De belangrijkste eigenschap die je moet hebben is dat je je moet willen inzetten voor de lokale gemeenschap, én je moet in een team kunnen samenwerken”
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Henny Lammers, bestuurslid van BurgerBelangen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

Giethoorn

Op zo, 27. mei 2018
10:00 u
   
   
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl