WhatsApp Image 2017 04 12 at 20.15.56Koningsdag vieren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Oude Pekela? Nergens voor nodig! Nieuw Heeten barst tijdens Orangepop uit haar voegen met optredens van Mr. Polska, Plork en de aannemers, Gust, Kroepin, DJ Jeronimo en DJ Menno. Kom op koningsdag naar het centrum van Nieuw Heeten, gratis entree, gratis wc-bezoeken, gratis parkeren en gratis plezier. Vanaf 15:00 uur barst het los.

Na vorige edities met onder andere Kensington, Sharon Doornson en Rondé heeft de organisatie van Orangepop het wederom voor elkaar gekregen om topartiesten vast te leggen. Het knappe daarvan is dat het de entree nog steeds gratis houdt.

Rammen met Mr. Polska

Dominik Włodzimierz Groot, beter bekend onder zijn artiestennaam Mr. Polska, is een Nederlands-Pools rapper. Mr. Polska staat onder contract bij het Nouveau Riche-label en maakt deel uit van het hiphopcollectief van dit label. Hoe gek Polska het maakt is niet precies te zeggen, dat hij Nieuw Heeten probeert kapot te stampen tijdens Orangepop is in ieder geval zeker.

Zo gek als een deur met Plork en de aannemers

Het kwartet van Plork en de aannemer uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot heeft zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Een greep uit de afgelopen jaren met onder andere de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley en nu dus Orangepop!

Alle perken te buiten met Gust

Gust, voorheen de coverband van het in Dijkerhoek wereldbekende Gedreagt Oe, heeft haar pijlen gericht op de muziek die volgens hun verreweg het beste is, Rock ’n Roll! De setlijst van de knettergekke bandleden is de laatste tijd flink uitgebreid. Met name de bekende, maar ook de minder bekende ‘wel bekend in het gehoor liggende classic rock nummers’ worden gespeeld. Af en toe snoeihard, soms wat minder hard, maar in ieder geval met ongelofelijk veel energie.

Kroepin vuurt de meeste verrassende medleys en mashups op je af

De rasmuzikanten van Kroepin timmeren sinds 2015 hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen er samen met de beeldschone zangeres Ylse voor dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medley’s en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan.

Van Nederlandstalig tot snoeihard met DJ Menno en DJ Jeronimo

Wanneer Menno aanwezig is, ligt Nederlandstalige muziek op de loer. Dé volkszanger van Nieuw Heeten speelt tussendoor de voor velen bekende meezingers. DJ Jeronimo is ook geen onbekende in de regio. De DJ sluit het feest in Nieuw Heeten af, en daar is ‘ie goed in!

Orangepop op Koningsdag in Nieuw Heeten vanaf 15:00 uur (gratis entree), be there!

   

Giethoorn

Op zo, 27. mei 2018
10:00 u
   
   
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl