Op 18 november 2017 is ons lid en jeugdleider

Tim ten Have

Op 19-jarige leeftijd overleden.

Tim kwam al op jonge leeftijd bij de voetbal van onze vereniging. Zoals velen in zijn familie, begon hij zodra het mocht met voetballen. De trainer van onze jongste spelers, vader Harry, nam hem als eerste onder zijn hoede.

Hierna heeft Tim alle jeugdelftallen doorlopen. De laatste jaren speelde hij in het 3e elftal. Dit paste bij hem. Hij mocht graag voetballen, maar 2 keer per week trainen om het uiterste eruit te halen, was voor hem niet nodig.

Zo nam Tim het leven ook. Hij was graag aanwezig, maar het hoefde voor hem niet altijd serieus. Hij wilde alles wel doen. Zo was hij de laatste jaren ook jeugdleider. Hierdoor kon hij onder meer afgelopen zomer mee als leider op het jeugdkamp. Dit paste bij hem. Vooral veel plezier maken met elkaar.

Dit deed hij ook met zijn kameraden. Een speciale band had hij met zijn maat Bram. Deze twee mochten graag samen optrekken.

Zo ook op zaterdag 18 november. Ze waren samen op weg toen een noodlottig ongeval een veel te vroeg einde maakte aan het leven van Tim en Bram.

We zullen Tim blijven missen binnen de afdeling voetbal van onze vereniging.

We wensen Harry, Anja, Danny, Nick en verdere familie veel sterkte en kracht toe bij het verlies van Tim.

logo Nieuw HeetenBestuur en voetbalcommissie

Sportvereniging Nieuw Heeten

   

Bestuursvergadering

Op ma, 25. juni 2018
20:00 u
   
   
   
© Nieuw Heeten Online is een initiatief van Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. (C) 2008-2017. Contactadres: info@nieuwheeten-online.nl